Wie ben ik

Kim_bewerkt

Mijn naam is Kim van den Heuvel – Beckers en ben geboren in 1980. Ik ben getrouwd en heb twee zonen, Tren en Stas. Na de opleiding SPW3 te hebben afgerond, ben ik in 2006 begonnen als gastouder in de zogenaamde innovatieve kinderopvang in Heel.

Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Ik vind het belangrijk dat  de kinderen zich thuis  voelen bij ’t Vlinderke. Ook vind ik het heel leuk om ze op een speelse en kinderlijke manier te stimuleren in hun ontwikkeling. Hierbij moeten de kinderen zichzelf kunnen zijn. Ook ben ik graag creatief met de kinderen bezig en is het ontspannend om met kindjes lekker naar buiten te kunnen gaan.

Samen met mijn gezin woon ik sinds december 2012 op Pannenhof en wij vinden het heerlijk om van de omgeving te genieten. Zo wordt er regelmatig een wandeling door de weides en het bos gemaakt welke direct achter onze tuin ligt. Ook vinden de kids het ontzettend leuk om naar de tractors te kijken of lekker buiten te ravotten. Dit is erg belangrijk voor de grove motoriek en in contact komen met de natuur is goed voor hun ontwikkeling.